Universiteit Leiden

nl en

Laura van der Aar op NPO radio1 over zelfbeeld en studiekeuze

De juiste vervolgopleiding kiezen na de middelbare school is zo makkelijk nog niet. Laura van der Aar keek naar de invloed van het beeld dat jongeren van zichzelf hebben op het maken van de ‘juiste’ keuze. Het idee van een tussenjaar blijkt zo gek nog niet, vertelt ontwikkelingspsycholoog Van der Aar in het wetenschapsprogramma FOCUS op NPO Radio1.

NPO Radio1

Moet je eerst jezelf leren kennen voordat je gaat studeren?

NPO3

Wat voor invloed heeft schoonheid op ons zelfbeeld? Ontwikkelingspsycholoog Laura van der Aar vertelt erover bij  'Mooier wordt het niet' en test influencer Anna Nooshin in de MRI-scanner van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC).
'Mooier wordt het niet', aflevering 2: Zelfbeeld testen

 

Laura van der Aar en influencer Anna Nooshin (Foto: Sabrina Otterloo)
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.