Universiteit Leiden

nl en

Aukje Nauta's aanrader over 'Nooit meer doen alsof'

In haar nieuwe boek 'Nooit meer doen alsof' laat Aukje Nauta zien hoe je de emotie schaamte kunt inzetten als wegwijzer naar wat je stiekem het liefste wil. Onze sociaal en organisatiepsycholoog Nauta vertelt over hoe je van schaamte je kracht maakt. Beluister een uur interview, waarin ze afscheid neemt als columnist bij PeoplePowerFM.

Beluister Aukje Nauta over haar boek Nooit meer doen alsof (oktober 2021)

Duurzame inzetbaarheid van werknemers

Als bijzonder hoogleraar 'Enhancing individuals in a dynamic work context' maakt organisatiepsycholoog Aukje Nauta zich sterk voor duurzame inzetbaarheid van werknemers. Ze heeft een gesproken column van 6-7 minuten bij PeoplePowerFM over de kracht van mensen in organisaties.

Aukje's aanraders

Meer aanraders van Aukje Nauta

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.