Universiteit Leiden

nl en

Nieuwe Masterclass Effectieve Crisiscommunicatie

Vanaf 12 december kun je bij het Centre for Professional Learning de nieuwe Masterclass Effectieve Crisiscommunicatie volgen. Waar begin je als de reputatie van je organisatie plotseling bedreigd wordt? En hoe begin je en met wie?

Lukas Burgering, zelf zeer ervaren in crisismanagement, is de docent in de Masterclass en vertelt dat 75% van goede crisiscommunicatie zijn oorsprong vindt als alles rustig is. Het gaat dus vooral om de voorbereiding, en dat is waar je in de Masterclass Effectieve Crisiscommunicatie aan gaat werken.

De masterclass is een onderdeel van het Public Affairs Programma van het Centre for Professional Learning. Hierin worden (verdiepings)pakketten en masterclasses op het gebied van public affairs aangeboden. Een van de vragen die centraal zal staan tijdens de Masterclass is dan ook “Wat is de rol van de Public Affairs professional in het crisisteam?”.

Na deze masterclass weet je waar je de volgende dag moet beginnen om jezelf adequaat voor te bereiden. Je kunt dus aan de slag met een crisisplan. In de periode van uiterlijk 4 maanden na de masterclass zal Lukas Burgering dit crisisplan van feedback voorzien.

"Met goede communicatie kan een groot probleem klein blijven, met slechte communicatie wordt een klein probleem groot." - Lukas Burgering, docent Masterclass Effectieve Crisiscommunicatie

Meer informatie over de Masterclass

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.