Universiteit Leiden

nl en

Videoserie: gebroeders Groen op avontuur in de stadsnatuur

In de nieuwe serie Groen Voorziening ontdekken tweelingbroers en biologen Kevin en Marvin Groen de natuur in hun thuisstad Rotterdam. De serie is te zien bij lokale omroep OPEN Rotterdam.

Beeld: OPEN Rotterdam

Kevin Groen is promovendus bij het Centrum voor Milieuwetenschappen Leiden, Marvin Groen volgt biologiemasters in zowel Leiden als Wageningen. De tweelingbroers presenteerden eerder samen voor televisieprogramma BNNVARA Vroege Vogels.

Op avontuur in de stadsnatuur

In hun nieuwe serie gaan ze op avontuur in de stadsnatuur van Rotterdam. Ze gaan onder meer 's nachts op pad met een vleermuisdetector, duiken onder in de Zevenhuizenplas op zoek naar planten en dieren en zoeken naar de verdwenen eekhoorns van het Kralings Bos.

Bekijk Groen Voorziening op de website van OPEN Rotterdam.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.