Universiteit Leiden

nl en

Andrea Evers bij Daphne op Dinsdag en Interne Keuken over placebo's

Andrea Evers was te gast in twee talkshows, bij 'Daphne op Dinsdag' en in de Vlaamse 'Interne Keuken'. Beluister de podcasts met de Leidse gezondheidspsycholoog over placebo's.

Daphne op Dinsdag: 'Hoopvol en fascinerend'

Dé talk-show zonder camera's en met alle tijd voor de gasten en een drankje tussen de bedrijven door. Elke derde dinsdag van de maand praat Daphne met een mix van bekende en onbekende Nederlanders over hun passies en bevliegingen. Met gezondheidspycholoog Andrea Evers over het steeds grondiger onderzoek naar de placebo. En over wat het met ons brein doet als we de bijsluiter van onze medicijnen (te) grondig bestuderen. 
Beluister Dapne op Dinsdag met Andrea Evers (start 46e minuut)

Daphne Bunskoek en Andrea Evers in De Rode Hoed
Daphne Bunskoek en Andrea Evers in De Rode Hoed in Amsterdam

Interne Keuken

'Interne keuken' is een Vlaams radiopraatprogramma op Radio 1. Het wordt gepresenteerd door Koen Fillet en Sven Speybrouck. Wekelijks interviewen zij twee uur lang live vier gasten die 'hebben nagedacht over het leven en de wereld en praten met hen over wetenschap, geschiedenis en samenleving.  Met Andrea Evers over haar onderzoek waarom neppillen echt werken. 
Beluister de Interne Keuken met Andrea Evers (start 59e minuut)

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.