Universiteit Leiden

nl en

Ignas Snellen in media over ontdekking planeten

Astronoom Ignas Snellen besprak in Nature de opzienbarende ontdekking van zijn internationale collega's: een dwergster met zeven, op de Aarde lijkende planeten eromheen. Mogelijk zijn de omstandigheden er geschikt voor leven. Ook diverse media vroegen Snellen om commentaar.

In ongeveer 1250 artikelen wereldwijd (in print en op internet) werd in twee dagen Snellens commentaar gepubliceerd in media in Argentinië, Australië, Azerbeidzjan, Bolivia, Brazilië, Canada, China, Duitsland, Egypte, Groot Brittannië, India, Indonesië, Korea, Mexico, Mozambique, Nederland, Nederlandse Antillen, Nieuw Zeeland, Nigeria, Portugal, Roemenië, Spanje, Sri Lanka, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Vietnam, Zweden en Zwitserland.

Uitgelichtte artikelen:

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.