Universiteit Leiden

nl en

Recensie boek Sofia Ranchordas in American Journal of Comparative Law

Het American Journal of Comparative Law (Fall 2016, pp. 790-94) heeft een zeer positieve recensie gepubliceerd van het boek van Sofia Ranchordas getiteld ‘Constitutional Sunsets and Experimental Legislation’ (Edward Elgar). Het boek is gebaseerd op haar proefschrift waarop zij in 2014 cum laude is gepromoveerd.

De recensie door dr. Yaniv Roznai sluit af met "This is a superb publication and a wonderful contribution to the literature. The book is thought-provoking and makes the reader reconsider the traditional perception of “permanent legislation” compared to a more dynamic, flexible, and evidence-based lawmaking. …. If sunlight is the best disinfectant, then let the sun rise and shine over this study which explores SC and EL—two important yet controversial legal instruments.”

Het boek van Sofia Ranchordas is in de afgelopen twee jaren ook reviewed in verschillende gerenommeerde tijdschriften zoals het European Journal of Risk Regulation, Theory and Practice of Legislation en Zeitschrift für Parlamentsfragen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.