Universiteit Leiden

nl en

Allard Lubbers verkozen tot Watcher van de belastingkamer

Op vrijdag 4 maart 2016 ontving prof. dr. A.O. (Allard) Lubbers de felbegeerde titel ‘Watcher van de belastingkamer’.

Het betreft een prijsuitreiking in het kader van het lustrum ‘100 jaar belastingkamer’ van de Hoge Raad.

De prijs – die bestaat uit ‘de eer die de winnaar ten deel valt’, aldus de toelichting bij de nominatie – is toegekend door een deskundige jury aan degene die ‘de Belastingkamer op de meest innoverende, stimulerende en/of kritische wijze heeft gevolgd’. De titel is een belangrijke erkenning voor het wetenschappelijke oeuvre van Allard Lubbers, die in verscheidene publicaties aandacht heeft besteed aan de positie en het werk van de belastingkamer van de Hoge Raad. Naast tal van artikelen, verschenen van zijn hand onder meer de boeken ‘Belastingarresten lezen en analyseren’ en ‘Goed koopmansgebruik’. De afdeling Belastingrecht feliciteert Allard Lubbers van harte met deze bijzondere onderscheiding.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.