Universiteit Leiden

nl en
Thema

Una Europa Leiden

De Universiteit Leiden heeft zich eind 2022 aangesloten bij Una Europa en is sinds januari 2023 actief betrokken bij de alliantie.

De Una Europa-gemeenschap in Leiden groeit. Er zijn enthousiaste deelnemers gevonden voor de verschillende Una Europa gremia, waaronder de Self-Steering Committees, Clusters en de Strategic Task Forces. Het Una Europa Leiden Team coördineert en ondersteunt deze groepen en Una Europa-activiteiten.

 ‘De doelen, de thematische focus en de partners van Una Europa passen zeer goed bij onze ambities voor internationale samenwerking. Synergie tussen ons internationale portfolio, ons onderzoek en onze onderwijsagenda is voor ons van groot belang, omdat we daardoor echt impact kunnen maken en onze studenten en medewerkers aantrekkelijke samenwerkingsmogelijkheden kunnen bieden. We zijn ervan overtuigd dat onze toetreding tot Una Europa bijdraagt aan het bereiken van dit doel. We hebben de uitnodiging van Una Europa om toe te treden dan ook met veel enthousiasme geaccepteerd. ’ 

- Hester Bijl, Rector magnificus Universiteit Leiden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.