Universiteit Leiden

nl en

Kunst en vrije tijd - Muziek

Zangles in kleine groepen (wekelijks) | geen early birdkorting

Woensdag van 16:00-17:00 uur (geen les op 23 okt)

Voor wie 
Voor iedereen die zijn of haar zangtechniek wil leren verbeteren (groep van max 3 personen).

Inhoud
In deze lessen leer je over zangtechniek in het algemeen en over je eigen stem in het bijzonder. 
In de les wordt o.a. gebruik gemaakt van de Complete Vocal Technique.
In de les luister je naar medecursisten en zing je een zelfgekozen liedje. Daarbij stel je samen met de docent je eigen doelen en krijg je feedback. Er wordt ingegaan op aspecten zoals ademhaling en ademsteun, hoge noten halen en volume, maar ook timing, tekstinterpretatie en presentatie.


Door in kleine groepjes van drie personen te werken ontstaat er een veilige omgeving waarin je van alles met je stem kunt uitproberen. Bovendien is het heel erg leerzaam!

Docent  
Evelien Stormis in 2012 afgestudeerd als jazzzangeres en zangdocent aan het conservatorium in Groningen. Daarna heeft ze zich een jaar lang verdiept in zangtechniek d.m.v. de Complete Vocal Technique. Op dit moment werkt Evelien als zangcoach, geeft privélessen en workshops en staat voor koren. Daarnaast zingt ze in verschillende bands en schrijft ze liedjes waarbij ze zich toelegt op een mix van jazz, pop en Braziliaanse muziek.

Lukt het niet om online in te schrijven? Neem dan contact op met LAKcursusbureau via info@lakcursussen.nl of via tel: 071 - 5272314 | 5272317

Door je in te schrijven voor een LAK cursus, ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie