Universiteit Leiden

nl en
Kom proefstuderen bij Midden-Oostenstudies

Studievoorlichting

Proefstuderen Midden-Oostenstudies

Datum
vrijdag 5 april 2024
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Wil jij een taal en cultuur leren doorgronden die totaal anders is dan de Nederlandse? Met Midden-Oostenstudies in Leiden bestudeer je het verband tussen de verschillende culturen in het Midden-Oosten vroeger en nu, en kun je kiezen uit de talen Arabisch, Perzisch, Turks en modern Hebreeuws.

Wat is proefstuderen?

Tijdens het Proefstuderen volg je als een student een hoorcollege en werkcollege. Bij het ervaren van een echte collegedag hoort natuurlijk de voorbereiding van de colleges: je moet daarom wat huiswerk maken. Na afloop van de colleges kun je tijdens de borrel al je vragen stellen aan de docent en aan een student die Midden-Oostenstudies studeert.

Voor wie?

Proefstuderen is bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers en voor studenten op het hbo die serieus overwegen deze opleiding te gaan studeren. Heb jij de website en voorlichtingsvideo bekeken en de Bachelor Open Dag bezocht? Dan is Proefstuderen het moment om te ervaren of deze studie ook echt bij jou past.

Programma en huiswerk

Ter voorbereiding op het Proefstuderen vragen we je huiswerk voor te bereiden. Je kunt het huiswerk, samen met het volledige programma, binnenkort op deze pagina vinden. 

Meld je aan

Aanmeldformulier

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studieadviseur en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Locatie & Routebeschrijving

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.