Universiteit Leiden

nl en
Kom Proefstuderen bij Griekse en Latijnse taal en cultuur

Studievoorlichting

Proefstuderen Griekse en Latijnse taal en cultuur

Datum
vrijdag 5 april 2024
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

De Griekse en Latijnse antieke wereld beïnvloedt nog steeds onze ideeën over zaken als kunst, maatschappij, politiek en democratie. Bij de bachelor Griekse en Latijnse taal en cultuur in Leiden maak je kennis met alle aspecten van deze periode en verdiep je je grondig in de talen zelf.

Wat is Proefstuderen?

Tijdens het Proefstuderen volg je als een student een hoorcollege en werkcollege. Bij het ervaren van een echte collegedag hoort natuurlijk de voorbereiding van de colleges: je moet daarom wat huiswerk maken. Na afloop van de colleges kun je tijdens de borrel al je vragen stellen aan de docent en aan een student die Griekse en Latijnse taal en cultuur studeert.

Voor wie?

Proefstuderen is bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers en voor studenten op het hbo die serieus overwegen deze opleiding te gaan studeren. Heb jij de website en voorlichtingsvideo bekeken en de Bachelor Open Dag bezocht? Dan is Proefstuderen het moment om te ervaren of deze studie ook echt bij jou past.

Programma en huiswerk

Ter voorbereiding op het Proefstuderen vragen we je huiswerk voor te bereiden. Je kunt het huiswerk, samen met het volledige programma, binnenkort op deze pagina vinden. 

Meld je aan

Aanmeldformulier

Meer informatie en contact

Twee dagen voor het Proefstuderen ontvang je van ons praktische informatie zoals de locatie per email. Als je in de tussentijd al praktische vragen hebt over het Proefstuderen kun je die aan ons stellen via proefstuderen@hum.leidenuniv.nl

Heb je vragen over de opleiding zelf? De contactgegevens van de studieadviseur en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Locatie & Routebeschrijving

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.