Universiteit Leiden

nl en
Meelopen bij Religiewetenschappen

Studievoorlichting

Meeloopdag Religiewetenschappen

Datum
woensdag 6 maart 2024
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

In de opleiding Religiewetenschappen kijk je met een open blik naar religie vanuit historisch, psychologisch, sociologisch en antropologisch perspectief. Je maakt kennis met de vijf wereldgodsdiensten, maar ook met antieke godsdiensten en nieuwe religies. Je houdt je bezig met de betekenis van religie in de wereld: globaal, lokaal, historisch en nú.

Wat is een meeloopdag?

Tijdens de meeloopdag volg je één of meerdere eerstejaarscolleges. Een studentvoorlichter neemt je mee naar de colleges en leidt je rond over de campus. Natuurlijk is er genoeg tijd om al je vragen over de studie en studeren in Leiden te beantwoorden!

Voor wie?

De meeloopdag is bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers en voor studenten op het hbo die serieus overwegen deze opleiding te gaan studeren. Heb jij de website en voorlichtingsvideo bekeken en de Bachelor Open Dag bezocht? Dan is een meeloopdag het moment om te ervaren of deze studie ook echt bij jou past.

Programma

13:00 - 15:00 - Campus tour - Rondleiding Campus
15:00 - 17:00 - Hoorcollege Christendom: de basics

Meld je aan voor de meeloopdag

Aanmelden

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studieadviseur en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.