Universiteit Leiden

nl en
Meelopen bij Griekse en Latijnse taal en cultuur

Studievoorlichting

Meeloopdag Griekse en Latijnse taal en cultuur

Datum
woensdag 6 maart 2024
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

De Griekse en Latijnse antieke wereld beïnvloedt nog steeds onze ideeën over zaken als kunst, maatschappij, politiek en democratie. Bij de bachelor Griekse en Latijnse taal en cultuur in Leiden maak je kennis met alle aspecten van deze periode en verdiep je je grondig in de talen zelf.

Wat is een meeloopdag?

Tijdens de meeloopdag volg je één of meerdere eerstejaarscolleges. Een studentvoorlichter neemt je mee naar de colleges en leidt je rond over de campus. Natuurlijk is er genoeg tijd om al je vragen over de studie en studeren in Leiden te beantwoorden!

Voor wie?

De meeloopdag is bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers en voor studenten op het hbo die serieus overwegen deze opleiding te gaan studeren. Heb jij de website en voorlichtingsvideo bekeken en de Bachelor Open Dag bezocht? Dan is een meeloopdag het moment om te ervaren of deze studie ook echt bij jou past.

Programma

10:15 - 13:00: Griekse en Latijnse literatuurgeschiedenis en lectuur
13:00 - 15:00: Lunch en campus tour
15:15 - 17:00: Materiële cultuur van de Klassieke Wereld

Meld je aan voor de meeloopdag

Aanmelden

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studieadviseur en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.