Universiteit Leiden

nl en
Meelopen bij Chinastudies

Studievoorlichting

Meeloopdag Chinastudies (vol)

Datum
dinsdag 5 maart 2024
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Deze meeloopdag is vol. Een overzicht van alle beschikbare evenementen voor deze opleiding vind je hier.

In China wonen meer dan een miljard mensen, het heeft de meest gesproken taal ter wereld en het is een zeer belangrijke speler op het wereldtoneel. Wil jij je verdiepen in dit boeiende en machtige land? Bestudeer de taal, cultuur, economie en politiek op hoog academisch niveau, met Chinastudies in Leiden!

Wat is een meeloopdag?

Tijdens de meeloopdag volg je één of meerdere eerstejaarscolleges. Een studentvoorlichter neemt je mee naar de colleges en leidt je rond over de campus. Natuurlijk is er genoeg tijd om al je vragen over de studie en studeren in Leiden te beantwoorden!

Voor wie?

De meeloopdag is bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers en voor studenten op het hbo die serieus overwegen deze opleiding te gaan studeren. Heb jij de website en voorlichtingsvideo bekeken en de Bachelor Open Dag bezocht? Dan is een meeloopdag het moment om te ervaren of deze studie ook echt bij jou past.

Programma

11:15 - 13:00: Werkcollege Mandarijn Ib
13:15 - 15:00: Hoorcollege Filosofie en Religie van China
15:00 - 16:00: Campus tour

Meld je aan voor de meeloopdag

Aanmelden

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studieadviseur en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.