Universiteit Leiden

nl en
Loop een dagje mee bij Informatica

Studievoorlichting

Meeloopdag Informatica

Datum
dinsdag 19 maart 2024
Tijd
Locatie
Snellius
Niels Bohrweg 1
2333 CA Leiden

Loop een dagje mee bij de opleiding Informatica

Als je een dag meeloopt bij de opleiding Informatica aan de faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen krijg je de gelegenheid om de sfeer te proeven op locatie. Tijdens een meeloopdag zit je in de collegebanken en volg je een echt college met huidige studenten, krijg je een rondleiding door het gebouw en kun je al je vragen stellen aan studenten.

Voor wie?

Je kunt een dagje meelopen als je minimaal in 5 vwo zit en als je je al hebt geori├źnteerd op de opleiding door deelname aan de Open dag of het Proefstuderen. Ook vinden we het belangrijk dat je de opleidingsbrochure of de website hebt bekeken.

Aanmelden

De opleiding neemt contact met je op nadat je je hebt aangemeld. 

Let op, in het aanmeldformulier staat de begintijd 11:00 u en eindtijd 15:00 u aangegeven, dit is onder voorbehoud. Wanneer je je aanmeldt, krijg je de verdere details en precieze tijden toegestuurd.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.