Universiteit Leiden

nl en
Meelopen bij Midden-Oostenstudies

Studievoorlichting

Meeloopdag Midden-Oostenstudies

Datum
dinsdag 14 november 2023
Tijd
Locatie
Lipsius
Cleveringaplaats 1
2311 BD Leiden

Wil jij een taal en cultuur leren doorgronden die totaal anders is dan de Nederlandse? Met Midden-Oostenstudies in Leiden bestudeer je het verband tussen de verschillende culturen in het Midden-Oosten vroeger en nu, en kun je kiezen uit de talen Arabisch, Perzisch, Turks en modern Hebreeuws.

Wat is een meeloopdag?

Tijdens de meeloopdag volg je één of meerdere eerstejaarscolleges. Een studentvoorlichter neemt je mee naar de colleges en leidt je rond over de campus. Natuurlijk is er genoeg tijd om al je vragen over de studie en studeren in Leiden te beantwoorden!

Voor wie?

De meeloopdag is bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers en voor studenten op het hbo die serieus overwegen deze opleiding te gaan studeren. Heb jij de website en voorlichtingsvideo bekeken en de Bachelor Open Dag bezocht? Dan is een meeloopdag het moment om te ervaren of deze studie ook echt bij jou past.

Programma

09:00 - 11:00 - Taalcollege Beginner's Turkish
11:00 - 13:00 - Campus tour: rondleiding over de campus

Meld je aan voor de meeloopdag

Aanmelden

Contact

Als je vragen hebt over de opleiding kun je altijd contact met ons opnemen. De contactgegevens van de studieadviseur en de studentambassadeur vind je op de pagina contact met de opleiding.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.