Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit | Leergang

Alumnidag Public Affairs 2024

Datum
vrijdag 2 februari 2024
Locatie
Schouwburgstraat
Schouwburgstraat 2
2511 VA Den Haag

Over de alumnidag

Ieder jaar wordt er een Public Affairs alumnidag* georganiseerd. De alumnidag is een mooi moment om de leergang weer even in het klein te ervaren: ontmoet, verbind en leer met en van andere PA-professionals. Je kunt je aanmelden voor de editie op 2 februari 2024 via de knop 'aanmelden'.

Net als vorig jaar zal sr. programmaleider Carola Schoor alle deelnemers welkom heten.

Daarna vinden er deelsessies plaats waarin kennis wordt overgebracht vanuit onze docenten. Deelnemers krijgen de kans om hun eigen perspectief te delen.

Na de deelsessies treffen we elkaar weer plenair en brengen we verslag uit van de bevindingen van de deelsessies. 

Ter afsluiting van deze alumnidag is er een netwerkborrel. Daar is ruimte om na te praten, herinneringen op te halen en ervaringen te delen onder het genot van een drankje.

*Het programma wordt nog aangevuld en zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Meer informatie & aanmelden

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Aanmelden is geheel vrijblijvend en wordt pas definitief als het programma bekend is en je een betalingslink hebt ontvangen en voldaan.

Datum: 2 februari
Tijd: nog niet bekend, middag & borrel
Kosten: €28,50 per persoon
Doelgroep: PA-professionals die hebben deelgenomen aan de Public Affairs leergang en/of een andere PA-gerelateerde leergang.

Aanmelden

Laat het ons weten als je deel wil nemen op deze dag!

Aanmelden

Over de leergang Public Affairs

Heb je deze leergang (nog) niet gevolgd maar ben je wel een Public Affairs professional? Dan is deze leergang, of de verdieping, wellicht iets voor jou. 

Deze leergangen vormen een uitstekende basis voor iedereen bij de overheid, in het bedrijfsleven of bij een maatschappelijke organisatie die zich in het dagelijks werk direct of indirect bezighoudt met het beïnvloeden van besluitvorming en beleid. 

Bekijk het aanbod en actuele data en prijzen hier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.