Universiteit Leiden

nl en

Alumni-activiteit

Alumnidag wiskunde, informatica, natuurkunde en sterrenkunde

Datum
zaterdag 3 juni 2023
Tijd
Locatie
Leiden e.o.

Deze reünie wordt georganiseerd door De Leidsche Flesch.

 

Alumnidag

Op zaterdag 3 juni organiseert De Leidsche Flesch in kader van hun 100-jarige bestaan een grootse alumnidag (in de buurt van) Leiden die voor zowel oud-leden als voor alle andere alumni van wiskunde, informatica, natuurkunde en sterrenkunde bedoeld is. Op dit moment is de alumnicommissie nog bezig de invulling van de dag te bepalen. Alle alumni van wiskunde, informatica, natuurkunde en sterrenkunde krijgen tzt een uitnodiging in hun mailbox. De informatie zal dan ook op deze webpagina te vinden zijn.
 

Alumnimagazine 'Fleschback'
Jaarlijks wordt het alumnimagazine Fleschback gepubliceerd. Hierin staat bijvoorbeeld een verslag van het afgelopen jaar van De Leidsche Flesch, nieuws uit de wetenschappelijke instituten en interviews met leden of oud-leden. Ook de Fleschback ontvangen? Mail naar alumni@deleidscheflesch.nl.

 

Vragen of opmerkingen? Schroom dan niet om een mail te sturen naar alumnicie@deleidscheflesch.nl.

 

100 jaar De Leidsche Flesch!

Studievereniging De Leidsche Flesch bestaat een eeuw en dat wordt gevierd! Met studenten, medewerkers, staf, alumni én de Leidse bevolking. Meer informatie over het lustrumjaar van De Leidsche Flesch en de activiteiten is te vinden op de website!

Naar de lustrumwebsite!
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.