Universiteit Leiden

nl en

Congres/symposium

Mini-symposium over deskundigenbewijs: Weten wat je niet weet

Datum
vrijdag 3 februari 2023
Tijd
Locatie
Online

Vrijdag 3 februari organiseren de Adviescommissie afgesloten strafzaken (ACAS), het parket bij de Hoge Raad en het Ressortsparket van het Openbaar Ministerie het vierde digitaal mini-symposium over deskundigenbewijs met als thema 'Weten wat je niet weet: leren van andere disciplines, elkaar nog beter verstaan'. 

Sprekers vanuit de advocatuur, het parket bij de Hoge Raad, de ACAS, de wetenschap en het Ressortsparket van het Openbaar Ministerie – die allen een essentiële rol spelen in of ten behoeve van de strafrechtketen – delen expertise en wisselen kennis met u uit.

Programma

Een volledig overzicht van het sympossium is te vinden in het programma
13:45-14:00 | Opening
14:25-15:25 | Sprekers
15:25-15:35 | Pauze
15:35-16:55 | Sprekers
17:00 | Afsluiting

Praktische informatie

Als deelnemer kunt u via een live-verbinding het programma bijwonen. Slechts de sprekers van het symposium zijn aanwezig op de opnamelocatie Museum Beeld en Geluid Den Haag.

Interactie

Het symposium is interactief. Zowel vooraf, als tijdens het symposium heeft u de gelegenheid om te reageren en vragen voor te leggen aan de sprekers. Wilt u vooraf een vraag stellen, dan kunt u deze sturen naar het e-mailadres: symposium@om.nl

Meer informatie & aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.