Universiteit Leiden

nl en

Festival

Festival Gezond Verstand

  • Semiha Denktaş
  • Daphne Teeling
  • Meindert Stolk
  • Floor Milikowski
Datum
donderdag 16 februari 2023
Tijd
Locatie
Provinciehuis Zuid-Holland
Zuid Hollandplein 1
2596 AW Den Haag

Om een gezonder Zuid-Holland te realiseren hebben we elkaar hard nodig. De Provincie Zuid-Holland, IVN, LDE, Medical Delta, de lokale GGD’en, Alles is Gezondheid en iPH slaan de handen ineen om te onderzoeken wat er nodig is om een schone leefomgeving te creeëren, die uitnodigt om te bewegen, gezond te eten en elkaar te ontmoeten. Zij nodigen je uit voor het Festival Gezond Verstand op 16 februari om hier verder op in te gaan.

Het festival is bedoeld voor iedereen die (in de regio) werkt aan gezondheid en een gezonde leefomgeving. Samen zetten we met gezond verstand Zuid-Holland in beweging naar een bloeiende toekomst.

Programma

Tijdens het festival inspireren Semiha Denktaş (hoogleraar psychologie), Daphne Teeling (Ambassadeur Groene Cirkel groene gezonde stad, IVN), Meindert Stolk (gedeputeerde Gezond en Veilig, Provincie ZH) en Floor Milikowski (sociaal geograaf en journalist) je over hoe de leefomgeving ons gedrag beïnvloedt en hoe je deze kunt verbeteren.

Daarnaast kun je kiezen uit diverse workshops. Bouw zelf een Blue City, ga aan de slag met de Healthy Society Map, leer hoe je een Positief Gezonde leefomgeving realiseert of filosofeer over het begrip ‘gezond verstand’.

Je ontmoet deze middag gemeenten, waterschappen, kennisinstellingen, de GGD’en, woningcorporaties, de zorg, maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Kortom: alle partners die nodig zijn voor een gezond Zuid-Holland.

Planning

13:30 - Inloop met festivalmarkt

14:00 - Plenair programma

15:15 - Pauze met festivalmarkt

15:45 - Workshops

17:00 - Borrel met festivalmarkt

Werk jij mee aan een gezonder Zuid-Holland? Wil je ervaren hoe je Positieve Gezondheid kan gebruiken in jouw werk? Bekijk het programma en meld je aan voor het Festival Gezond Verstand.

Meld je aan!

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.