Alumni-activiteit

Alumnidag wiskunde, informatica, natuurkunde en sterrenkunde

zaterdag 14 januari 2023
nog niet bekend

Op zaterdag 14 januari 2023 vindt een grootse reünie plaats voor iedereen die in Leiden wiskunde, informatica, natuurkunde of sterrenkunde heeft gestudeerd. Deze bijeenkomst is ter ere van het 100-jarige jubileum van studievereniging De Leidsche Flesch en is bedoeld voor zowel oud-leden als voor alle andere alumni van de onder de vereniging vallende studies.

Het programma houden we nog even als een verrassing, maar het zal een combinatie zijn van lezingen, activiteiten in de stad en een expositie over hoe het studeren in de afgelopen 100 jaar zich ontwikkeld heeft. Uiteraard is er ook meer dan genoeg tijd om herinneringen op te halen met oud-studiegenoten.

Het programma zal uit meerdere delen bestaan. Dus mocht u niet de hele dag kunnen, dan is het mogelijk om onderdelen van het programma te bezoeken. Het programma zal worden afgesloten met een diner.

Mocht op 14 januari 2023 dusdanige maatregelen rond het coronavirus van kracht zijn dat we het programma geen goede doorgang kunnen geven, dan zal de gecomprimeerde versie van de reünistendag op een online omgeving plaatsvinden. Een fysieke reünistendag zal dan op zaterdag 3 juni 2023 gehouden worden.

De meeste up-to-date informatie over deze alumni-/reunistendag is te vinden op deleidscheflesch.nl/lustrum.

Blijf op de hoogte
Wil je als eerste op de hoogte zijn van de ontwikkelingen van het lustrum, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

100 jaar De Leidsche Flesch!

Studievereniging De Leidsche Flesch bestaat een eeuw en dat wordt gevierd! Met studenten, medewerkers, staf, alumni én de Leidse bevolking. Meer informatie over het lustrumjaar van De Leidsche Flesch en de activiteiten is te vinden op de website!

Naar de lustrumwebsite!