Universiteit Leiden

nl en

Internationaal en Intercultureel Management

Globalisering brengt een groeiende behoefte aan toegepaste cultuurkennis met zich mee, voor bedrijven en non-gouvernementele organisaties (NGO’s). Denk je wel eens na over een internationale carrière? De minor Internationaal en Intercultureel Management bied je een startpunt.

Denk je wel eens na over een internationale carrière? Deze minor bied je een startpunt. Je gaat aan de slag met internationaal opererende bedrijven en organisaties. Wat komt erbij kijken als je vanuit Nederland de Aziatische markt wilt betreden? Welke bedrijfskundige vragen heeft Rituals als ze in Hongarije winkels wil openen? Wat doet een personeelsmanager in Brazilië anders dan een personeelsmanager in Amerika? En hoe kan Tony Chocolonely de supply-chain van chocola veranderen? Deze vragen en meer komen aan bod bij de praktijkgerichte minor Internationaal en Intercultureel Management.

Onder begeleiding van de docenten, stap je letterlijk de drempel van de universiteit over en de wereld in. Samen met een paar medestudenten vorm je een groepje om een bestaande vraag op te lossen voor een organisatie van jullie keuze. 

Lees meer over deze minor en de vakken die je kunt volgen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.