Universiteit Leiden

nl en

Opleidingspresentatie

Liberal Arts & Sciences: Global Challenges

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Over de opleiding Liberal Arts & Sciences: Global Challenges

Heb jij een brede interesse en een internationale kijk op de wereld? Heb je talent, hou je van een uitdaging en ben je niet bang om hard te moeten werken? Wil je deel uitmaken van een internationale gemeenschap en wonen op een campus in het centrum van Den Haag? Kies dan voor de Engelstalige bacheloropleiding Liberal Arts & Sciences: Global Challenges van het Leiden University College The Hague. Bij Leiden University College The Hague staan Global Challenges centraal. Global Challenges zijn de grote, maatschappelijke uitdagingen van de 21ste eeuw waar we gezamenlijk een oplossing voor moeten vinden, zoals klimaatverandering, armoede, ongelijkheid, vrede en recht. LUC-alumni zijn maatschappelijk verantwoordelijke en maatschappelijk betrokken leiders, kwaliteiten die hen geschikt maken om onderscheidende stages en carrières na te streven.  Veel van onze alumni vinden werk in de particuliere sector, zoals banen bij banken, advocatenkantoren of adviesbureaus. Anderen volgen een loopbaan in de non-profitsector, met name bij overheidsinstanties, internationale organisaties of onderzoeks- en denktanks.

Waarom Liberal Arts & Sciences: Global Challenges in Den Haag?

  • Een Liberal Arts &Sciences: Global Challenges opleiding waarin Global Challenges zoals Vrede & Recht, Duurzaamheid, Diversiteit en Welvaart centraal staan.
  • De mogelijkheid om je studie naar eigen inzicht in te vullen aan de hand van 6 thematische afstudeerrichtingen.
  • Een intensieve residentiële opleiding, waarbij je niet alleen samen studeert maar ook samen woont en leeft in Den Haag

Houd me op de hoogte!

Wil je meer weten over deze opleiding (of andere opleidingen van de Universiteit Leiden)? Laat je gegevens achter en we houden je op de hoogte met nieuws en voorlichtingsactiviteiten van deze opleiding(en).

Naar het formulier

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie.