Universiteit Leiden

nl en

Nieuwe publicatie: Papyrological Texts and Studies in Honour of Peter van Minnen

Dit deel bevat de editie of heruitgave van 52 papyri en ostraca, daterend uit de periode tussen de derde eeuw voor Christus en de achtste eeuw na Christus.

De onderwerpen van de teksten variëren van Demosthenes tot de levering van kamelen in het vroege islamitische Egypte, en hun herkomst strekt zich uit van de oostelijke tot de westelijke woestijn, en van de Egyptische Nijlvallei tot Qasr Ibrim in het noorden van Nubië. Alle teksten worden gepubliceerd met transcriptie, vertaling, commentaar en kleurenfoto's. Daarnaast zijn er vijf onderzoeken die de brede interesses van de geëerde weerspiegelen.

Voor meer informatie zie de website van Brill uitgeverij.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.