Universiteit Leiden

nl en

Michiel Hogerheijde tijdelijk opleidingsdirecteur MSc Astronomy

Michiel Hogerheijde is van 1 januari tot 1 september 2024 aangesteld als waarnemend opleidingsdirecteur van de master Astronomy. Hij neemt de taken van Harold Linnartz over die eind december onverwachts overleed. Hogerheijde combineert de functie met zijn taken als OD voor de bachelor Sterrenkunde.

Linnartz was vijf jaar opleidingsdirecteur (OD) voor de hele opleiding Sterrenkunde. Sinds 1 oktober 2023 is de functie opgesplitst in een aparte functie voor OD van de master- en bacheloropleiding. Hogerheijde is sindsdien OD voor de bachelor. Door het onverwachte overlijden van Linnartz op 31 december 2023, neemt Hogerheijde tijdelijk weer beide functies op zich.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.