Universiteit Leiden

nl en

eLaw lanceert oproep voor workshop papers over rechtvaardigheid en AI op de arbeidsmarkt

Carlotta Rigotti en Eduard Fosch-Villaronga lanceren een oproep voor workshop papers over rechtvaardigheid en AI op de arbeidsmarkt tijdens de 16e JSAI International Symposia on AI als onderdeel van het Horizon Europe BIAS-project.

Carlotta Rigotti en Eduard Fosch-Villaronga kondigen met plezier een workshop aan met als thema 'De ambities en beperkingen van door AI aangestuurde werving en selectie: het ontvouwen van rechtvaardigheid en diversiteitsbias', als onderdeel van het BIAS-project. Het doel is om nieuwe synergieën te creëren en verbinding te maken met ander onderzoek en ervaringen wereldwijd.

De workshop vindt plaats tijdens de 16e JSAI International Symposia on AI in Hamamatsu, Shizuoka (Japan) van 28 tot 31 mei 2024.

Dit nieuwsbericht gaat verder in het Engels

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.