Universiteit Leiden

nl en

Kennisuitwisseling LDE & Universiteit van Indonesië

In de context van grootstedelijke vraagstukken is multidisciplinaire expertise van onschatbare waarde. Het concept is eenvoudig: stedenbouwkundigen, sociologen, economen en historici kunnen gezamenlijk een diepgaander inzicht verschaffen in wat wel en niet heeft gewerkt tot nu toe. Sinds 2022 delen wetenschappers van de Universiteit van Indonesië en de Universiteiten van Leiden, Delft, en Erasmus actief deze kennis binnen de de LDE-BRIN Academy for Smart, Healthy & Sustainable Urbanization.

Eind oktober vond de tweede editie plaats. Lees meer over deze editie van de LDE-BRIN Academy for Smart, Healthy & Sustainable Urbanization en over de ervaring van Bart Barendregt op de website van LDE.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.