Universiteit Leiden

nl en

Koenraad Schalm nieuwe opleidingsdirecteur van de master Physics

Koenraad Schalm is vanaf 1 november de nieuwe opleidingsdirecteur van de master Physics. De aanstelling is voor vier jaar. Schalm volgt Ana Achúcarro op die de rol sinds 2021 vervulde.

Jan Aarts, wetenschappelijk directeur van het Leids Instituut voor Onderzoek in de Natuurkunde, is blij met de nieuwe opleidingsdirecteur. ‘Koenraad brengt veel ervaring mee, als voorzitter van de examencommissie en als vice-wetenschappelijk directeur. Hij is ook een uitstekende docent, met ervaring in zowel de bachelor- als de masteropleiding, en met een grote interesse in vernieuwing van het curriculum.’

Aarts is Ana Achúcarro heel erkentelijk voor de afgelopen jaren. ‘Ana moest op korte termijn inspringen toen de toenmalige onderwijsdirecteur naar het buitenland verhuisde. En ze was nog maar net begonnen toen Covid om de hoek kwam kijken. Samen met haar collega Michiel de Dood heeft ze keihard gewerkt om ons overeind te houden, en we zijn haar dankbaar voor alle energie die ze in het onderwijsdossier heeft gestoken.’

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.