Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs voor Professionals nu in één overzicht

De nieuwe portal Onderwijs voor Professionals is live. Hier vinden professionals die hun horizon willen verbreden het volledige aanbod van opleidingen, cursussen en masterclasses van de Universiteit Leiden.

De portal biedt een compleet overzicht: van nascholing voor juristen en medici tot leergangen leiderschap en talencursussen.

Iedereen die nieuwe vaardigheden wil ontwikkelen of eerder verworven kennis wil actualiseren, heeft een ruime keuze uit het Leidse aanbod voor professionals. Tegelijkertijd is de uitwisseling van kennis en expertise met professionals ook een kans om de samenwerking tussen de academische wereld en het werkveld te versterken.

Annet van der Helm, projectmanager Academie voor Professionals, licht toe: ‘Deze portal is de eerste stap om de professional gemakkelijke toegang te bieden tot het gehele universitaire aanbod aan relevante opleidingen, cursussen en masterclasses. Daarnaast zijn we bezig om ons aanbod verder te verrijken. Hiervoor hebben we een netwerk opgezet van ‘liaisons’ van de faculteiten en expertisecentra. Met hen geven we vorm aan het nieuwe (interdisciplinaire) aanbod voor de professionele markt.’

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.