Universiteit Leiden

nl en

Carsten Stahn in de ranglijst Beste Wetenschappers voor 2023

Research.com, een toonaangevend academisch platform voor onderzoekers, heeft zojuist de 2023 Edition of Ranking of Best Scientists in the field of Law uitgebracht. Carsten Stahn hoogleraar International Criminal Law & Global Justice aan het Grotius Centre for International Legal Studies in Leiden staat op #340 in de wereldranglijst en #4 in Nederland.

De ranking is gebaseerd op de D-index (Discipline H-index) metriek, die alleen papers en citatiewaarden voor een onderzochte discipline omvat. De ranglijst omvat alleen vooraanstaande wetenschappers met een D-index van tenminste 20 voor academische publicaties op het gebied van het recht.

De volledige wereldranglijst is hier beschikbaar
De volledige ranglijst voor Nederland is
hier beschikbaar

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.