Universiteit Leiden

nl en

Leiden Lawcast S02E02: Ontwikkelingen in het ruimterecht met Tanja Masson-Zwaan

In de tweede aflevering van deze Leidse podcast over rechten spreken Juli Wentholt en Ishana Badhai met Tanja Masson-Zwaan over de laatste ontwikkelingen in het ruimterecht.

Dé podcast over rechten: Leiden Lawcast

De wetenschap ontwikkelt zich in rap tempo, ook op het gebied van de ruimtevaart. Het stimuleren van innovatie is wenselijk, maar kan tegelijkertijd veel invloed hebben op zaken zoals duurzaam en vreedzaam gebruik van de ruimte.  Hoe zorgen we ervoor dat deze ontwikkelingen het juridisch systeem niet voorbijstreven? Op welke manier wordt het ruimterecht gereguleerd en staan er eigenlijk sancties op het niet nakomen hiervan?   

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van de Leiden Lawcast gaan we in gesprek met Tanja Masson-Zwaan over de ontwikkeling van het ruimterecht. Luister snel volg de Leiden Lawcast op Spotify om geen enkele aflevering van deze rechtenpodcast te missen!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.