Universiteit Leiden

nl en

Podcast: beginnen met een carrière in de psychologie

We praten met Sophia Dittmar over het beginnen met een carrière in de Psychologie. Dittmar studeert momenteel de masterspecialisatie Economic and Consumer Psychology aan de Universiteit Leiden. We praten over wat ze van haar stage heeft geleerd, waarom ze van master is gewisseld en hoe je het meeste uit een stage kunt halen. Tot slot deelt Dittmar hoe zij haar toekomstige carrière in de Psychologie ziet.

In deze aflevering ontdek je wat een stage je kan brengen bij het beginnen met een carrière in de psychologie. Dittmar bespreekt haar stage in marktonderzoek. Hoe kom je aan een stage, en hoe kies je uit alle vacatures? Waar moet je op letten? Wat is er mogelijk? Dittmar deelt hoe zij zelf invulling heeft gegeven aan haar stage en hoe dit heeft beïnvloed welke mogelijkheden ze na haar afstuderen voor zich ziet. Luister en ontdek de wereld van Leiden Psychologie.

Leiden Psychology Podcast
 

Deze podcastserie is een speciaal project binnen de afdeling Psychologie van Universiteit Leiden. Het biedt een platform voor mensen om onderwerpen binnen het vakgebied van de psychologie te bespreken vanuit verschillende perspectieven; het perspectief van studenten, van universiteitsmedewerkers, alumni, ervaringsdeskundigen en verschillende onderzoekers. Luister naar Sophia Dittmar over hoe zij een begin maakt aan haar carrière in de psychologie in de laatste aflevering.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.