Universiteit Leiden

nl en

Peter Rodrigues spreekt over de hervormingen in het Europese Migratie- en Asielrecht

Rodrigues gaf een presentatie op het 13e Network Europe Conference over “Europese integratieperspectieven in tijden van wereldwijde crises,” dat van 19 - 22 juni 2022 in Athene plaatsvond en werd georganiseerd door het Europa Instituut Zürich (EIZ). Zijn bijdrage was getiteld "Hervormingsscenario's voor het EU migratie- en asielbeleid in het licht van nieuwe vluchtelingenbewegingen" en ging onder meer in op het Nieuwe Pact over migratie, Instrumentalisatie van migratie en de opvang van mensen die Oekraïne ontvluchten.

De bijdragen van de congresdeelnemers worden later door het EIZ gepubliceerd.

Meer informatie over het symposium

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.