Universiteit Leiden

nl en

Student Sophie over haar stage bij de VPRO: 'Mijn plan is om alles uit deze stage te halen en zoveel mogelijk te leren'

In een nieuwe video op het YouTube-kanaal van de faculteit Geesteswetenschappen volgen we Sophie, masterstudent Russian and Eurasian Studies. Zij loopt stage bij VPRO's OVT, een wekelijks radioprogramma that historische achtergronden biedt bij nieuws, columns en documentaires.

Sophie laat zien waar ze werkt op het Media Park en vertelt hoe haar collega's haar helpen en inspireren. Ze legt uit hoe ze de vaardigheden die ze tijdens haar studie leert kan gebruiken, en wat de stage voor haar betekent. Bekijk de video hieronder.

Ook geïnteresseerd in een master Russian and Eurasian Studies? Lees meer.

Ook interesse in een stage? Lees meer.

Student Sophie over haar stage bij de VPRO

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.