Universiteit Leiden

nl en

Terugblik Publiek Leiderschap Café: een uitwisseling van inzichten en ervaringen

Is het waar dat door crises het ware gezicht van leiders naar voren komt? Kan 90% van de boeken geschreven over leiderschap bij het oud papier? En dwingt hybride werken ons om leiderschapontwikkelingsprogramma’s te herzien? Dit en meer werd afgelopen donderdag 31 maart besproken tijdens het Publiek Leiderschap Café.

De middag stond in het teken van de speciale thema-editie van de Holland Management Review (HMR) over publiek leiderschap. Voor het eerst sinds een lange tijd kwamen studenten, professionals en academici weer samen op de Haagse Campus om met elkaar in gesprek te gaan over publiek leiderschap. 

De interactieve paneldiscussie leidde tot de uitwisseling van verschillende inzichten en ervaringen tussen de deelnemers en de panelleden. 

Bekijk hieronder het fotoverslag van de middag. 

Geïnteresseerd in het bijwonen van een van de events van het Leiden Leadership Centre? Houd dan onze social media kanalen (LinkedIn en Twitter) in de gaten en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.