Universiteit Leiden

nl en

Meedoen met onderzoek naar de kwaliteit van leven tijdens het coronavirus?

Deelname staat open voor iedereen ouder dan 16 jaar. Vooral ouderen en mensen met een mindere gezondheid of ziekte zijn uitgenodigd om deel te nemen. Zo draagt u bij aan de kennis over de gevolgen van het coronavirus en het belang van psychologische flexibiliteit.

Het doel van dit onderzoek is om de gevolgen van het coronavirus voor kwaliteit van leven te bepalen en hoe mensen in het algemeen omgaan met problemen. De resultaten worden gebruikt om in kaart brengen wat het effect is van het coronavirus op kwetsbare groepen in onze samenleving. Mogelijk volgen er uit het onderzoek ook aanwijzingen over hoe mensen het beste omgegaan met de gevolgen van het coronavirus.

Ga naar de vragenlijst

Het invullen van deze vragenlijst kost gemiddeld ongeveer 30 minuten.

Onderzoek: De kwaliteit van leven en het belang van psychologische flexibiliteit ten tijde van het coronavirus

Wat vragen wij?

Wij verzoeken u om enkele vragen te beantwoorden over uzelf en vervolgens over uw kwaliteit van leven en hoe u omgaat met gebeurtenissen.

Voor wie?

Deelname staat open voor alle mensen boven de 16 jaar. Maar wij vragen toch ook vooral ouderen en mensen met een mindere gezondheid of ziekte om deel te nemen.

Tot 1 mei 2021

De vragenlijst kan ingevuld worden tot 1 mei 2021. Probeer de vragenlijst wel in één keer af te ronden. Het is niet mogelijk om het later te hervatten, omdat wij geen persoonlijke gegevens van u opslaan.

Vragen?

Mocht u aanvullende vragen of opmerkingen hebben over het onderzoek, neemt u dan contact op met een van de onderzoekers per mail?

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.