Universiteit Leiden

nl en

Alexandra Nagel genomineerd voor de Dissertatieprijzen 2021 van de Stichting Praemium Erasmianum

De Faculteit der Geesteswetenschappen heeft het proefschrift van Alexandra Nagel genomineerd voor de Dissertatieprijzen 2021 van de Stichting Praemium Erasmianum. De stichting kent jaarlijks vijf dissertatieprijzen toe aan jonge onderzoekers in de geestes- en sociale wetenschappen. 

Alexandra Nagel promoveerde op 29 januari 2020 op het proefschrift De psychochroloog Julius Spier en de handleeskunde in het interbellum. Promotor was prof. em. dr. Hans Gerding, co-promotor was dr. Ria van den Brandt (Radboud Universiteit).

De prijs bestaat uit een bedrag van € 3.000 en een oorkonde. De jury zal de voordrachten beoordelen op basis van originaliteit, internationale betekenis, casusoverschrijdend karakter, stijl en leesbaarheid. De selectie door de jury vindt in april 2021 plaats, de prijsuitreiking zal in mei worden voltrokken. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.