Universiteit Leiden

nl en

Eerste online Well-being Week: 28 April – 1 Mei

Voor de derde keer organiseert FGGA de Well-being Week. Deze keer draait de week om de impact op het welzijn door de coronacrisis. We behandelen de onderwerpen die op dit moment voor veel studenten en medewerkers actueel zijn.

Via de Well-being Week willen we studenten en medewerkers bewust maken van het welzijn van jezelf en anderen om je heen, zeker in deze tijden is dat belangrijker dan ooit.

Tijdens deze online Well-being Week, van 28 April – 1 Mei, delen we tips en content rondom onderwerpen als mentale gezondheid, productiviteit, positiviteit en fysieke gezondheid, elke dag heeft een ander thema. Daarnaast organiseren we webinars over mentale gezondheid en time-management voor onze studenten. Op ons Instagram kanaal (IGTV) delen we een mindfulness sessie dat het universitair sport centrum van de Universiteit Leiden speciaal voor onze studenten en medewerkers ontwikkeld heeft. En via een live-stream kan men meedoen met een live meditatie (bodyscan). Op Instagram live interviewt een van onze studenten Dr. David Zetland, docent bij LUC, over hoe hij omgaat met de coronacrisis en welke tips hij voor onze studenten heeft. 
Het thema dat de hele week centraal staat is zelfreflectie en komt dan ook elke dag terug.

Door de maatregelen die genomen zijn als gevolg van het COVID-19 virus vindt de Well-being Week plaats op onze online platforms; onze website, Instagram en Facebook. Zo hopen we onze studenten en medewerkers in deze moeilijke tijd te ondersteunen met tips. 

Bekijk het hele programma hier.

Voor een overzicht van de eerste dag van de Well-being Week, klik hier. 

Voor een overzicht van de tweede dag van de Well-being Week, klik hier.

Voor een overzicht van de derde dag van de Well-being Week, klik hier.

Voor een overzicht van de laatste dag van de Well-being Week, klik hier

De Online Well-being Week is georganiseerd voor studenten en medewerkers van alle faculteiten. Volg onze social media kanalen (zie rechterzijde) om de Online Well-being Week te volgen. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.