Universiteit Leiden

nl en

Leidse antropologen reflecteren op de COVID-19 Pandemie

De uitbraak van het coronavirus roept fundamentele vragen op over de politiek en de verhalen van de crisis, net als over ons "gewone" dagelijkse leven en onze socialiteit. Irene Moretti en Annemarie Samuels introduceren een verzameling blogposts van Leidse antropologen die reflecteren opde pandemie. De blogs geven broodnodige antropologische inzichten op de pandemie tussen de veelheid aan verhalen die we in deze onzekere tijden lezen.

De achttal (Engelstalige) blogs zijn te vinden op het Leiden Anthropology Blog. De inleiding Leiden Anthropologists Reflect on the COVID-19 Pandemic is geschreven door Annemarie Samuels en Irene Moretti. In dit artikel geven zij een korte introductie op alle bijdragen van de blogs geschreven door antropologen Erik Bähre, Fang-i Chu, Ola Gracjasz, Andrew Littlejohn, Erik de Maaker, Irene Moretti, Myfel Paluga, en Andrea Ragragio.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.