Universiteit Leiden

nl en

Jubileum Alison McDonnell

Alison McDonnell, Managing Editor van de Common Market Law Review en gerespecteerd collega, vierde op 1 februari jl. haar 30-jarig werkjubileum.

McDonnell begon haar werkzaamheden voor de Common Market Law Review in 1990 en heeft sindsdien een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van het oudste en een van de meest gerenommeerde tijdschriften op het gebied van Europees recht. Naast haar werkzaamheden als Managing Editor, heeft McDonnell ook zelf veel gepubliceerd en is zij de drijvende kracht achter de jaarlijkse Leiden-Londen meeting, georganiseerd in samenwerking met het British Institute for International & Comparative Law. Het Europa Instituut is McDonnell erkentelijk voor haar onvermoeibare inzet voor de Common Market Law Review en het werk van het Europa Instituut. Wij wensen haar dan ook van harte geluk bij het bereiken van deze mijlpaal.  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.