Universiteit Leiden

nl en

Kom naar de Humans of Humanities filmpremière in Trianon!

De geesteswetenschappen beslaan een groot wetenschappelijk vakgebied, maar wat is eigenlijk de gemene deler van al deze wetenschappers en studenten? En waarom doet hun werk ertoe in de wereld van vandaag? Bekijk de trailer van Humans of Humanities, de nieuwe documentaire over de Leidse Faculteit Geesteswetenschappen. Kom je naar de premiere op 9 maart in Trianon?

Humans of Humanities

In de korte documentaire Humans of Humanities (15 minuten) hoor je de verhalen van zes studenten, alumni, wetenschappers en docenten van de Leidse Faculteit Geesteswetenschappen. Persoonlijke verhalen over wat hen drijft, inspireert en waarom de samenleving eigenlijk niet zonder de kritische en nuancerende blik van de geesteswetenschapper kan. 

  • Filmrelease: 9 maart 2020

Bekijk de trailer

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Reserveer een stoel voor de première!

Alle studenten en medewerkers van de Leidse Faculteit Geesteswetenschappen zijn welkom voor de première van Humans of Humanities. Deze vindt plaats op 9 maart in bioscoop Trianon Leiden. Reserveer hier een stoel in het theater: Humans of Humanities première Trianon. Na de première zal er een paneldiscussie gehouden worden over de waarde van de geesteswetenschappen, gevolgd door een borrel.

Geen student of medewerker van de Faculteit Geesteswetenschappen maar wel geïnteresseerd in de film? Humans of Humanities zal ook online te zien zijn vanaf 9 maart. Houd daarvoor de website van de Faculteit Geesteswetenschappen in de gaten. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.