Universiteit Leiden

nl en

Hans Franken-lezing door Janneke Gerards

Op 15 november 2019 sprak Professor Janneke Gerards de tweede jaarlijkse Hans Franken-lezing aan de faculteit rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden uit. De titel van de lezing was: Fundamental rights challenges of algorithms. In dit bericht vindt u een foto-impressie van de goed bezochte middag

In de column The fundamental rights challenges of algorithms in de Netherlands Quarterly of Human Rights kunt u professor Gerards’ buitengewoon actuele en relevante verhaal in grote lijnen nog een keer nalezen.

Aansluitend nam Hans Franken zelf plaats achter het spreekgestoelte om het publiek toe te spreken. Zijn toespraak kan hier worden teruggelezen. 

De lezing werd georganiseerd door eLaw — Centrum voor Recht en Digitale Technologie, Faculteit rechtsgeleerdheid, Universiteit Leiden en vond mede in het kader van het universitaire onderzoeksprogramma SAILS (Society, Artificial Intelligence and Life Sciences) plaats.  

Bekijk hier de foto's van de lezing en de receptie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.