Universiteit Leiden

nl en

Jos Gommans gast-conservator tentoonstelling 'India and the Netherlands in the Age of Rembrandt'

Jos Gommans is gast-conservator van de tentoonstelling “India and the Netherlands in the Age of Rembrandt”, van 17 oktober tot 16 december in het Chhatrapati Shivaji Maharaj Vastu Sangrahalaya in Mumbai (CSMVS).

De tentoonstelling is een samenwerking tussen het CSMVS en het Rijksmuseum in Amsterdam. Afgelopen dinsdag werd de tentoonstelling geopend door Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. De tentoonstelling is gebaseerd op het boek dat Gommans vorig jaar schreef voor het Rijksmuseum: The Unseen World: The Netherlands and India from 1550.

Jos Gommans met het Koninklijk Paar tijdens de opening van de tentoonstelling (Foto: IANS)
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.