Universiteit Leiden

nl en

CML Rev on Tour in Parijs

Op 11 oktober 2019 vond de 5de CML Rev. on Tour conferentie plaats in Parijs, in Paris 2 Panthéon-Assas University.

De conferentie werd georganiseerd door Loic Azoulai, Sciences Po, en Eduard Dubout, Paris 2. Loic Azoulai is lid van de Editorial Board van Common Market Law Review. Het onderwerp van de conferentie was A Cultural and Identity-related Shift in European Union Law?

De sprekers waren: Loic Azoulai, Sciences Po; Eduard Dubout; Ségolène Barbou des Places, Panthéon-Sorbonne University Law School; Sophie Guérard de Latour, Panthéon-Sorbonne University, Centre de philosophie contemporaine; Ronan McCrea, University College London, Faculty of Laws; Elke Cloots, University of Antwerp, Faculty of Law; Nadia Marzuki, Sciences Po, Centre de Recherches Internationales; Gareth Davies, Vrije Universiteit Amsterdam, Faculty of Law; Bruno Latour Médialab, Sciences Po; Leonard Besselink, Amsterdam University, Faculty of Law; Marise Cremona, European University Institute en CML Rev. Editorial Board; Michael Dougan, University of Liverpool en CML Rev. Editorial Board; Cornelia Woll, Sciences Po, Centre d’études européennes.

Voor meer informatie, zie de Engelstalige webpagina.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.