Universiteit Leiden

nl en

Jonge Alumni Netwerk zoekt nieuwe bestuursleden (<35 jaar)

Het Jonge Alumni Netwerk van de Universiteit Leiden is vanaf begin 2019 op zoek naar 4 nieuwe bestuursleden ter aanvulling van het huidige bestuur.

Wat doen we?

Het Jonge Alumni Netwerk organiseert gedurende het jaar diverse activiteiten voor jonge alumni van de universiteit. Het netwerk biedt jonge alumni op deze manier de mogelijkheid om onderling kennis en ervaringen uit te wisselen, zich verder te ontwikkelen en hun netwerk uit te breiden.

De focus van het Jonge Alumni Netwerk ligt op loopbaan- en persoonlijke ontwikkeling, netwerkbijeenkomsten, maar ook worden er sociale activiteiten georganiseerd. Afgelopen jaar hebben we workshops en interactieve lezingen georganiseerd over onder andere interculturele communicatie, levend Linkedin en het dertigersdilemma, maar ook een bezoek aan het Rijksmuseum en een vrijwilligersactiviteit bij Resto VanHarte. Daarnaast organiseren wij in december nog een lezing door oud-topsporter Kamiel Maase. 

De activiteiten worden bedacht en georganiseerd door het bestuur dat volledig bestaat uit jonge alumni, in samenwerking met het Alumnibureau van de Universiteit Leiden.

Wie zoeken we?

We zoeken 4 enthousiaste jonge alumni, die voor twee jaar op vrijwillige basis willen plaatsnemen in het bestuur.

Heb je eerder plaatsgenomen in een bestuur of commissie en ervaring met het organiseren van activiteiten? Zet je je netwerk graag in en deins je er niet voor terug anderen te benaderen om samen te werken? Heb je goede idee├źn voor activiteiten van het Jonge Alumni Netwerk en zin om de organisatie hiervan voor je rekening te nemen? Laat het ons dan weten!

Als bestuurslid van het Jonge Alumni Netwerk is het bovendien belangrijk dat je:

  • Zelf een jonge alumnus bent; niet ouder dan 35 jaar
  • Woont in de omgeving van Leiden of bereid bent regelmatig naar Leiden te reizen
  • 1x per maand aanwezig bent bij vergaderingen in Leiden
  • Tijd vrijmaakt voor de organisatie van activiteiten
  • Aanwezig bent bij de activiteiten die het Jonge Alumni Netwerk organiseert

Reageren

Voldoe je aan bovenstaande omschrijving en ben je enthousiast om met het Jonge Alumni Netwerk aan de slag te gaan?

Stuur dan voor 1 december een e-mail met hierin kort je motivatie en je cv naar het huidige bestuur, jan@alumni.leidenuniv.nl o.v.v. Sollicitatie bestuur Jonge Alumni Netwerk.
Op dinsdag 11 en woensdag 12 december zullen we in de avond een aantal mensen uitnodigen om kennis te maken.

Ook bij vragen kun je bij ons terecht via bovenstaand e-mailadres.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.