Universiteit Leiden

nl en
Jakarta (Eduardo M. C. / Flickr / CC / by-nc-nd)

Delegatie Leidse rechtenfaculteit naar Indonesië

Eind november/begin december zal een delegatie van Leiden Law School onder leiding van decaan Joanne van der Leun een bezoek brengen aan diverse partneruniversiteiten en andere organisaties in Indonesië.

Zo zullen onder andere Universitas Indonesia, NESO, de Nederlandse ambassade, de Hoge Raad en Lembaga Kajian dan Advokasi untuk Independensi Peradilan (LeIP) (Indonesische NGO) in Jakarta worden bezocht. Ook wordt een bezoek gebracht aan Universitas Diponegero (Semerang), Universitas Gadja Mada (Yogyakarta) en Universitas Airlangga (Surabaya).

Daarnaast vinden er ook enkele alumni ontmoetingen plaats en zal onze decaan de Cleveringalezing op 26 november in Jakarta verzorgen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.