Universiteit Leiden

nl en

Joachim Koops nieuwe wetenschappelijk directeur van ISGA

Het Institute of Security and Global Affairs (ISGA) van de Universiteit Leiden krijgt per 14 januari 2019 een nieuwe wetenschappelijk directeur: Joachim Koops. Koops zal vanaf die datum ook hoogleraar Veiligheid zijn aan hetzelfde instituut.

Koops is momenteel decaan van het Vesalius College van de Vrije Universiteit Brussel en directeur van de Brusselse denktank Global Governance Institute (GGI). Hij heeft gestudeerd aan de Universiteit van Oxford (Verenigd Koninkrijk), de Universiteit van Turku (Finland) en de Universiteit van Kiel (Duitsland). Sindsdien heeft hij tal van internationale organisaties geadviseerd op het gebied van veiligheid en governance issues.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.