Universiteit Leiden

nl en

Anne Miers in Quest Psychologie over sociale angst bij tieners

Anne Miers gaat in op de blootstelling van adolescenten met sociale angst aan sociale situaties. Waarom helpt dit bij tieners minder goed om hun angst te verminderen? Lees meer in 'Gemak door ongemak'.

Het onderzoek van Anne Miers komt regelmatig in de media. Deze maand werd zij geïnterviewd voor Quest Psychologie door Pepijn van der Gulden. 

 

Quest Psychologie

Gemak door ongemak

ZONMw

In de publicatie 'Fijn, die wetenschappelijke onderbouwing' van ZONMw wordt Renske van der Hoeve geïnterviewd over de microtrial van het Consortium Sociale Vaardigheden, waar Anne Miers deel van uitmaakt. In deze microtrial wordt de effectiviteit van behandelingen voor spreekangst onderzocht.
Fijn, die wetenschappelijke onderbouwing

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.