Universiteit Leiden

nl en

Sponsor uw favoriete team en help vluchtelingstudenten

‘Vluchtelingen moeten vaak rennen voor hun leven. In Leiden rennen wij om geld in te zamelen om hen te steunen en bij te dragen aan hun onderwijs.’ Met die woorden roept Lesage Munyemana, Leids biologiestudent en eens vluchteling uit Congo, op om teams te sponsoren voor de Leiden Science Run.

Vanwege de gekozen cookie-instellingen kunnen we deze video hier niet tonen.

Bekijk de video op de oorspronkelijke website of

Teams voeren actie

De Leiden Science Run is een estafetteloop waarvan de opbrengsten geheel gaan naar de Stichting Vluchtelingstudenten UAF. Een week voor de Run heeft zich al een recordaantal van 64 teams ingeschreven voor deze derde editie van de sponsorloop. Teams betalen zelf 20 euro om deel te nemen, en veel teams hebben inmiddels een actiepagina aangemaakt op geef.nl waarop vrienden en familie kunnen sponsoren.

Bekijk de tussenstand, de actiepagina's van de teams en doneer.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.